Biersteker brengt duurzame samenwerking nieuwbouw in beeld

De nieuwbouw van het duurzame bedrijfspand van Biersteker Bouw, Dak- en Geveltechniek op bedrijventerrein Elsenbos in Honselersdijk vordert gestaag. De bouw realiseert Biersteker samen met een aantal gerenommeerde partners. Onder de naam #bierstekerbouwtbewust wordt er de komende weken een videoserie opgenomen met Giel Biersteker én partners in de hoofdrol. In deze 9-delige videoserie ligt de nadruk op samenwerking in de sector als basis voor duurzame en innovatieve bouwprojecten.

Dat het pand uniek wordt in zijn soort is inmiddels een feit. Met partners op het gebied van onder andere verwarmen, koelen, installatietechniek en dak- en gevelbekleding is Giel Biersteker echt een stap verder gegaan. Door samen te kijken hoe er nóg slimmer met materialen om gegaan kon worden, werden de partners ook weer uitgedaagd om met innovaties te komen waar ze eerder niet aan gedacht hadden. Al deze innovaties komen in beeld in de videoserie #bierstekerbouwtbewust.

In de diverse afleveringen van de videoserie wordt er een inkijkje gegeven in de bijzondere technieken en materialen die voor de nieuwbouw zijn gebruikt. In de eerste aflevering vertellen IKO Maasdak en IsoBouw wat er zo bijzonder is aan de duurzame materialen die zij gebruiken. In de daar opvolgende afleveringen vertellen partners: Hoogwerkt, Verkade Klimaat, Kuyvenhoven Elektrotechniek, Meer Gevelsystemen, Weverling Groenproviders, SolarNRG, Krion, Solid Factory en Schwagermann waarom zij onder andere de samenwerking zijn aangegaan met Giel Biersteker.
Een proces van maanden samengevat in een aantal pakkende en prikkelende video’s met een lengte van enkele minuten. Kijkers moeten na het zien van het filmpje het idee hebben ‘daar kan ik wat mee’.

Hou deze pagina in de gaten, hierop worden alle negen afleveringen van #bierstekerbouwtbewust geplaatst.

Veel kijkplezier!

 

Video 9.- met in deze aflevering Weverling Groenproviders

Video 8.- met in deze aflevering Krion en Solid Factory

Video 7.- met in deze aflevering Technisch installatiebureau Schwagermann

Video 6.- met in deze aflevering Verkade Klimaat

Video 5. - met in deze aflevering SolarNRG

Video 4. - met in deze aflevering Meer Gevelsystemen

Video 3. - met in deze aflevering Kuyvenhoven Elektrotechniek

Video 2. - met in deze aflevering Hoogwerkt

Video 1. - met in deze aflevering partners IKO, Maasdak en Isobouw Systems