Persbericht: Biersteker en Yeald gaan verhuizen

Persbericht: Biersteker en Yeald gaan verhuizen

Persbericht

Biersteker en Yeald gaan verhuizen

Honselersdijk, 22 januari

Biersteker en Yeald gaan verhuizen naar hun splinternieuwe pand op bedrijventerrein Elsenbos in Honselersdijk. Door een forse groei is de huidige locatie voor beide bedrijven eigenlijk alweer te krap. Met dit nieuwe en duurzame pand zijn ze helemaal klaar voor de toekomst. 

2020 was het jaar waarin de eerste paal voor de nieuwbouw geslagen werd, maar ook het jaar waarin Covid-19 om de hoek kwam kijken. Destijds had niemand verwacht dat dit zo’n grote impact op ons huidige leven zou hebben. Het was een lastig jaar, op ieder gebied. Maar de nieuwbouw ging door en nu 10 maanden later is het zover! Biersteker en Yeald gaan verhuizen, naar een prachtig nieuw en duurzaam pand. Een pand waarin de nieuwste technieken en materialen zijn gebruikt, waarin de toekomst centraal staat. Een visitekaartje voor Biersteker Bouw, Dak- en Geveltechniek, want met dit project heeft Biersteker zichzelf wederom weten te overtreffen.

Vol trots beginnen beide bedrijven per 25 januari in hun nieuwe kantoor: 
Boswoning 4 & 4a
2675 DZ Honselersdijk 

Uiteraard is iedereen van harte welkom, nadat alle Covid-maatregelen niet meer benodigd zijn, om ook op dit kantoor binnen te lopen voor een goed gesprek met een lekkere kop koffie. 

Met vriendelijk groet, 

Biersteker en Yeald

 

Biersteker Bouw, Dak- en Geveltechniek is koploper op het gebied van duurzaam bouwen én renoveren. Wij bieden totaaloplossingen om gebouwen klaar te maken voor de toekomst. Vol passie maken wij duurzaamheid praktisch en ontzorgen wij de klant van A tot Z. 

Onze missie is dan ook “samen werken aan verbetering door praktisch, duurzaam en onderscheidend te bouwen”.

Met deskundig advies en een brede oriëntatie denken wij aan de kleinste details. Geen uitdaging is te gek, want “kan niet” bestaat niet. 

Yeald treedt op als sparringpartner voor vooruitstrevende ondernemingen in de horti business. Zowel bij het bedenken van ideeën tot het in de praktijk brengen. Yeald is in staat om snel te switchen tussen strategische keuzes, fusie & overnames, funding van plannen, vastgoed oplossingen en internationalisering, om zo de ware potentie uit de horti business te halen.

Lees verder