Over Biersteker

Gewoon overtreffen

Samen met een team van 50 medewerkers en een grote groep onderaannemers zetten wij ons elke dag in op het gebied van duurzaam bouwen én renoveren. Wij bieden totaaloplossingen om gebouwen klaar te maken voor de toekomst. Wij houden ons van oorsprong bezig met bouw, dak- en geveltechniek. De afgelopen 25 jaar hebben wij ons ontwikkeld als een duurzame bouwpartner die ondernemers ondersteunt bij nieuwbouw, renovatie en onderhoud van gebouwen. Dit doen wij altijd met grote betrokkenheid, oog voor duurzaamheid en elke oplossing is maatwerk.

Daarnaast helpen wij je ook met het saneren en vervangen van asbest en het installeren van zonnepanelen. Daranaast hebben wij een serviceafdeling in het leven geroepen voor onderhoud, advies, inspecties en meer. in 2023 lanceren wij een eigen circulaire woning. 

Duurzaam en praktisch

Vol passie maken wij duurzaamheid praktisch en ontzorgen we de klant van A tot Z. Onze missie is dan ook ‘samen werken aan verbetering door praktisch duurzaam en onderscheidend te bouwen’. Met deskundig advies en een brede oriëntatie denken wij aan de kleinste details. Geen uitdaging is te gek, want ‘kan niet’ bestaat niet.

Onze drive is om ons te onderscheiden, om het altijd nét anders en beter te doen dan de rest. We zijn niet bang om te pionieren en te inspireren. Samen, want met elkaar kun je grenzen verleggen. En dat doen we letterlijk en figuurlijk, met projecten in binnen- en buitenland.

Beloven dat je kwaliteit biedt is mooi. Bewijzen is beter.

Daarom zijn wij aangesloten bij Dumebo DWS. Alle Dumebo DWS leden zijn verplicht om de kwaliteitsrichtlijnen stipt op te volgen en worden regelmatig gecontroleerd. De Dumebo DWS brancheorganisatie, richt zich op het verhogen van de kwaliteit en de professionaliteit van de branche, het verbeteren van het imago en het vergroten van het marktaandeel van metaalbouw in Nederland.

De kwaliteit is geborgd conform de ISO 9001 en ISO 14001. De ISO 9001 biedt ons een instrument om ons kwaliteitsmanagementsysteem doeltreffend te ontwikkelen en continue te verbeteren. De ISO 14001 biedt ons dat op het gebeid van het milieumanagementsysteem. Al jarenlang is Biersteker in het bezit van deze certificaten en ook deze worden jaarlijks geauditeerd door een onafhankelijk bureau.

 

Biersteker levert kwaliteit op een veilige en efficiënte manier.

Om dit te borgen zijn wij in het bezit van het VCA certificaat (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) en is iedereen die werkzaamheden verricht voor Biersteker in het bezit van zijn VCA en/of VCA vol certificaat. Jaarlijks worden wij hierop getoetst door een onafhankelijk bureau. De medewerkers zijn opgeleid en hebben certificaten voor het bedienen van al het materieel.

Keurmerk Dak en Gevelborg logo JPG 0001 1024x179Schermafbeelding_2023-06-06_om_11.12.57.png

Onze projecten

VB

VB

  • Internationale allure met zwevend kantoor
  • Duurzaam en innovatief
Lees verder
Greenhouse

Greenhouse

  • Lucht- en gasdicht uitgevoerd
  • Totale nieuwbouw gerealiseerd
Lees verder
Koppert Cress

Koppert Cress

  • Culinair staaltje vakwerk
  • Nieuwbouw met smaak
Lees verder
R&D-center BVB Substrates

R&D-center BVB Substrates

  • Forste stap in de ontwikkeling
  • Helpt ondernemers groeien
Lees verder
Horticoop (nu Van Iperen)

Horticoop (nu Van Iperen)

  • Een renovatie in slechts 6 maanden tijd
  • Optimalisatie van de energieprestatie
Lees verder