Privacy beleid

In dit beleid beschrijven wij hoe en welke persoonsgegevens wij, Biersteker Bouw, Dak- en Geveltechniek B.V. gevestigd te Slotenmakerstraat 60, 2672 GD Naaldwijk (hierna ook wel: “Biersteker”, “wij” of “ons”) verwerken via onze website www.biersteker.nl (hierna: de “website”), indien u bij ons solliciteert en/of indien u een (werknemer van een) leverancier of klant van ons bent.

Dit privacy beleid zet uiteen hoe Biersteker de over u verzamelde persoonsgegevens gebruikt en welke rechten u heeft met betrekking tot uw persoonsgegevens. Uiteraard nemen wij uw privacy serieus en gaan wij zorgvuldig om met uw persoonlijke informatie. Wij zullen uw persoonsgegevens enkel conform de toepasselijke privacywetgeving verwerken.

1. GEBRUIK VAN PERSOONSGEGEVENS

Een persoonsgegeven is ieder gegeven, dat een natuurlijk persoon (direct of indirect) kan identificeren. Dat kan zijn een naam of een emailadres, maar ook een telefoonnummer of een geboortedatum. Wij verzamelen de navolgende persoonsgegevens voor doelen zoals hierna uiteengezet.

Leveranciers / klanten

Van personen werkzaam bij een leverancier of klant verzamelt Biersteker contactgegevens (naam, geslacht, geboortedatum, telefoonnummer, adres, e-mailadres, handtekening en eventueel andere gegevens noodzakelijke voor communicatie). Wij gebruiken deze gegevens om contact te kunnen onderhouden met onze leveranciers en klanten in het kader van de uitvoering en facturering van de inkoop van producten en/of diensten van leveranciers en onze eigen dienstverlening. Biersteker verwerkt deze persoonsgegevens op grond van artikel 6 lid 1 (b) of (f) EU-AVG, omdat het noodzakelijk is om deze persoonsgegevens te verwerken ter uitvoering van de overeenkomst met onze leveranciers en klanten. Het is niet verplicht om uw persoonsgegevens te verstrekken. Echter, is het verstrekken van persoonsgegevens wel een noodzakelijke voorwaarde voor het aangaan van een contract en/of de uitvoering daarvan. Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk.

Biersteker kan ook wettelijk verplicht zijn tot het verzamelen en bewaren van persoonsgegevens van leveranciers en klanten zoals bankgegevens, financiële gegevens en het land waar een klant of leverancier gevestigd is. Wij verwerken deze persoonsgegevens enkel indien en zolang er sprake is van een wettelijke verplichting in de zin van artikel 6 lid 1 (c) van de EU-AVG.

Marketing

Voor het versturen van nieuwsbrieven, uitnodigingen voor evenementen en andere communicatie gebruiken wij uw naam, e-mailadres en geslacht. Wij verwerken deze persoonsgegevens op basis van uw toestemming zoals neergelegd in artikel 6 (a) AVG. U mag te allen tijde uw toestemming intrekken, dit kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sollicitaties

Om contact met u op te nemen en te onderhouden in het kader van de sollicitatieprocedure en om te beoordelen of u geschikt bent voor de functie waarnaar u solliciteert, verzamelen wij de persoonsgegevens die u aan ons verstrekt waaronder: naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres, CV, opleiding, kopie diploma’s en getuigschriften. Biersteker heeft een gerechtvaardigd belang om deze persoonsgegevens te verwerken, omdat het zonder deze gegevens niet mogelijk is om te beoordelen of u geschikt bent voor de functie en/of om u te kunnen berichten over het verloop van de sollicitatieprocedure. Het verstrekken van uw persoonsgegevens is geen noodzakelijke voorwaarde voor het aangaan van een contract. Indien u uw persoonsgegevens niet verstrekt, kunnen we helaas uw sollicitatie niet in behandeling nemen. Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk.

Contact

Indien u contact met ons opneemt gebruiken wij de persoonsgegevens die u aan ons verstrekt door middel van het contactformulier op de Website, per telefoon, per e-mail of per post. Wij hebben een gerechtvaardigd belang bij het verwerken van uw persoonsgegevens op basis van artikel 6 (f) EU-AVG, omdat wij graag al uw vragen beantwoorden, aanvragen voor u behandelen en u willen voorzien van informatie waarin u geïnteresseerd bent. U bent niet contractueel of wettelijk verplicht ons uw gegevens te verstrekken. Echter, hebben wij wel uw contactgegevens nodig om uw vraag door de juiste medewerker van ons te laten beantwoorden. Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk, afhankelijk van de reden waarvoor u contact met ons opneemt.

Links naar andere websites

Er staan links vermeld op de website van Biersteker die verwijzen naar andere websites. Als u op deze link(s) klikt dan wordt u doorverwezen naar de desbetreffende website, en wordt deze website geopend. Het privacy beleid van de website in kwestie is vanaf dat moment van toepassing.

2. DELEN VAN PERSOONSGEGEVENS

Wij kunnen uw persoonsgegevens delen met derden in het kader van dienstverlening zoals dataopslag, onderhoud, beveiliging of andere vergelijkbare diensten. Als wij toegang verlenen tot uw persoonsgegevens, verlangen wij van derden dat zij uw persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en verwerken zij uw persoonsgegevens slechts ten behoeve van ons. Behalve aan onze groepsvennootschappen, zullen wij uw persoonsgegevens verder niet verstrekken aan derden, tenzij dit volgt uit een wettelijke verplichting of als dit volgt uit een rechterlijk verzoek. Wij geven uw persoonsgegevens in principe niet door aan (rechts)personen buiten de Europese Economische Ruimte (“EER”).

3. BEVEILIGING

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of een andere vorm van onrechtmatige verwerking. Daarnaast verlangen wij van onze verwerkers om eveneens dergelijke passende technische en organisatorische maatregelen te nemen.

4. UW RECHTEN

Indien wij uw persoonsgegevens verzamelen op basis van toestemming, dan bent u te allen tijde gerechtigd om uw toestemming in te trekken. Dit laat de rechtmatigheid van de verwerking van uw persoonsgegevens voor het intrekken van de toestemming in stand. U heeft voorts het recht ons via onderstaande contactgegevens te verzoeken om:

  • Inzage te laten geven in uw persoonsgegevens,
  • Deze te laten aanvullen, corrigeren of verwijderen;
  • Bezwaar te maken tegen de verwerkingen van uw persoonsgegevens;
  • De verwerking van uw persoonsgegevens te beperken; en/of
  • Om uw persoonsgegevens door te geven aan uzelf of een derde.
    Tenslotte heeft u op elk moment het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

5. WIJZIGINGEN IN ONS PRIVACY BELEID

We kunnen dit privacy beleid van tijd tot tijd wijzigen door een update van deze versie te plaatsen op deze pagina. Dit privacy beleid is voor het laatst gewijzigd op 7 oktober 2020.

6. CONTACT

Als u naar aanleiding van dit privacy beleid nog vragen, suggesties of een klacht heeft, dan vragen wij u om contact op te nemen met:


BIERSTEKER BOUW, DAK- EN GEVELTECHNIEK B.V.
Slotenmakerstraat 60
2672 GD NAALDWIJK
0174-443356
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.