• Bouw opvangcentrum
  • Lekdorpels bevestigen
  • Plaatsing kop- en zijgevels
  • Deurgat

Het vrijwilligers team van Biersteker heeft zich 3 weken geleden verzameld bij de bouwkeet van Dieren Opvang Centrum Westland in Naaldwijk om zich in te zetten de Dieren Opvang gezamenlijk op te bouwen. Binnen een mum van tijd stond het gebouw! Wat hebben we doorgeknald met zijn allen. 

De voorbereidende werkzaamheden waren op voorhand al uitgevoerd. In een paar uur tijd werden de lekdorpels bevestigd, de kop- en zijgevels geplaatst en het deurgat gezaagd. Het gebouw is wind- en waterdicht. De volgende werkzaamheden zijn nu in volle gang gezet en het pand kan bijna in gebruik worden genomen.

Bij Biersteker zijn we niet alleen toegewijd aan ons werk in de bouw, maar ook aan ons team en de gemeenschap. Daarom omarmen we graag vrijwilligerskansen zoals deze. Hoewel we al veel goede doelen steunen, voelen we ons extra gemotiveerd om ons steentje bij te hebben dragen aan dit bijzondere project. We keken er naar uit om niet alleen ons doel te bereiken, maar ook om als team samen een gezellige dag te hebben. En dat is zeker geslaagd.